Radu Perianu – noul prefect al județului Argeș

 

Liberalul Radu Perianu a fost numit în funcția de prefect al județului Argeș, în ședința Guvernului, de vineri – 22 octombrie, potrivit unei comunicări făcute de departamentului de presă al Executivului.

După demiterea Emiliei Mateescu, atribuțiile de prefect au fost preluate de subprefectul Lucian Ionescu. În această perioadă, activitatea Instituției Prefectului a fost coordonată, în echipă, de către cei doi subprefecți ai județului, Lucian Ionescu și Emanuel Soare. Din 22 octombrie, Argeșul va avea, din nou, prefect.

De profesie avocat, Radu Perianu, a fost consilierul personal al premierului Florin Cîțu, iar în trecut a deținut funcția de președinte al PNL Pitești și în perioada 2012-2016 a fost consilier local în Consilliul Local Pitești.

Proaspăt numit, Radu Perianu a precizat că pandemia este problema cea mai importantă cu care ne confruntăm în acest moment. Acesta îi îndeamnă pe argeșeni să se vaccineze.

„Vaccinul este singura opțiune reală pentru ieșirea din criza sanitară pe care o traversează România acum. Este absolut necesar ca toți cei care au putere de decizie, toți cei pe care comunitățile i-au ales să conducă destine, să facă demersuri concrete pentru a aduce campania de vaccinare mai aproape de oameni”, preciza, recent, avocatul Radu Perianu, pe pagina sa de Facebook.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea