Mircea Andrei îl susţine necondiţionat pe Ştefan Lăzăroiu

Săptămâna trecută, la conferinţa PDL de la Curtea de Argeş, Mircea Andrei a infirmat zvonurile apărute în ultima perioadă şi anume că Ştefan Lăzăroiu ar fi intrat în dizgraţia conducerii PDL. „ Din punct de vedere subiectiv i-aş informa pe toţi că Ştefan Lăzăroiu are foarte mult sprijin la nivel judeţean, adică este chiar un favorit al conducerii judeţului şi un prieten al meu personal de foarte mulţi ani”,  declară Mircea Andrei.

Victor Suhan preşedinte al PDL Curtea de Argeş

Actualul preşedinte al organizaţiei PDL Curtea de Argeş este Victor Suhan. Aceasta este candidatul cu cele mai mari şanse la Primăria Curtea de Argeş, declară senatorul Andrei. Acesta spune că s-a luat această decizie în urma unor analize amănunţite, iar Victor Suhan este cel mai potrivit pentru funcţia de preşedinte. Victor Suhan susţine punerea în valoare a potenţialului turistic din Curtea de Argeş: „Aţi văzut în străinătate că se iau bani pentru orice bolovan. Îl luminează şi spun ei o istorie a lui şi au luat 10 euro, iar la noi nu este folosit acest mare potenţial turistic pe care îl avem în zonă”. „Modestia” lui Victor Suhan a destins atmosfera. Acesta a declarat că, în eventualitatea în care va candida la primărie, pentru locurile doi şi trei vor fi mulţi care se vor bate.

Relaţiile sunt bune, dar nu mai sunt fierbinţi între PDL şi Nini Diaconu

Mircea Andrei şi Ştefan Lăzăroiu au explicat şi răcirea dintre aceştia şi primarul Nini Diaconu. „Relaţiile sunt bune, dar nu mai sunt fierbinţi. E ca într-o relaţie. Nu mai este ca în primele şase luni, nu mai simţim acelaşi fior”, spune Mircea Andrei. „Noi nu mergem la drum cu oameni care nu ştiu să-şi facă treaba”, încheie senatorul, şi această afirmaţie a venit în urma discuţiei despre sala de sport. Banii pentru acestă sală de sport au venit de la Ministerul Dezvoltării, dar primăria nu a fost în stare să bage utilităţile. Senatorul atrage atenţia că această sală se va degrada şi dacă va ninge va fi o mare problemă din cauza lipsei de căldură.

Dezvoltarea judeţului poate începe de la Curtea de Argeş

Proiectul de la Moliviş intră într-o fază de final şi acesta va fi executat, spune preşedintele PDL. La Albeştii de Argeş este un proiect mare şi este într-o fază în care pot demara procedurile pentru atragerea de fonduri. „Astăzi am avut programare să zburăm cu elicopterul, să vedem zona şi să o şi filmăm, dar am zis că nu pot provoca atâta bucurie în judeţ, pentru că pilotul ne-a spus că nu e indicat să zburăm. Vă daţi seama ce bucurie ar fi fost să cadă un elicopter tocmai în an electoral.Oricum i-am spus primarului de la Albeştii de Argeş că nu zbor decât împreună cu el, deşi cred că domnul Nicolescu l-ar fi sacrificat. I-am spus şi lui că nu e sigur nici chiar cu el. Până la urmă, un primar de comună mai găseşte domnul Nicolescu”, a declarat râzând Mircea Andrei. Cu aceste două proiecte, plus autostrada, senatorul Andrei este convins că zona se va dezvolta semnificativ din punct de vedere turistic.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea