Miuţescu şi gaşca de neafiliaţi vor aduce un număr mai mare de portofolii pentru PSD!

PNL şi PSD negociază intens pentru formarea unui nou Guvern, iar Cîţu şi Ciolacu par să se înţeleagă din ce în ce mai bine. Un punct important este împărţirea portofoliilor, care se va face – cel mai probabil – în această săptămână. Adică se taie ciolanul cel gras şi fiecare va lua pentru sine, cât i se cuvine. Şeful PSD, Marcel Ciolacu, declara că împărţirea ministerelor se va face conform ponderii deținute în Parlament de către fiecare partid: PNL, PSD, UDMR. Aici pierde PNL-ul, care are mai puţini parlamentari decât PSD-ul, başca e dezavantajat de dezertarea deputaţilor şi senatorilor care au trecut în grupul neafiliaţilor, condus de Ludovic Orban.

 

Din acest grup al neafiliaţilor face parte şi Adrian Miuţescu, încă şeful PNL Argeş, proaspăt demisionar din grupul parlamentar al PNL. Interesant de menţionat că, deşi Miuţescu al nostru spunea că moare cu PSD-ul de gât,  le va face social-democraţilor un mare, mare bine.

 

”Există o cutumă parlamentară care așează lucrurile în matca lor: în funcție de numărul de mandate din Parlament. O să las eu de la mine și nu facem împărțirea după scorul din sondaje.”, a declarat Ciolacu, pentru presa centrală.

Iar dacă luăm în considerare că PNL-ul a pierdut 17 parlamentari, pierderea pentru liberali, va fi şi mai mare şi se va vedea la împărţirea ministerelor.

P.S.: Bravo, Adrian Miuţescu! Hai că ai făcut-o şi pe-asta! Aşteptăm cu interes următorii paşi.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea