Cresc taxele pentru mașinile second-hand!

Ministrul Mediului,  Tanczos Barna, anunță că Guvernul ia în discuție majorarea taxelor pentru mașinile second-hand ale românilor. În contextul în care, de ani buni, statul încearcă înnoirea parcului auto, prin programele Rabla Clasic și Rabla Plus și cu toate acestea, crește numărul mașinilor second-hand, varianta introducerii unor taxe mai mari pentru proprietarii care dețin mașini poluante e pe buzele Executivului.

”Degeaba investim noi foarte mult şi venim din partea statului cu acest sprijin către cei care cumpără maşini noi, dacă pe partea cealaltă înmatriculările se fac la liber.

De aceea propun şi colegilor mei din coaliţie să avem în balanţă cele două măsuri: de stimul pentru maşinile noi şi de descurajare. Descurajarea se face ori prin majorare de taxe, ori prin taxă nouă. Guvernul a spus că nu vom introduce taxe noi, rămâne varianta ca anumite taxe existente, în cazul maşinilor vechi şi foarte poluatoare, să fie majorate”, a declarat ministrul Mediului, la un post național de televiziune.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea