Liberalul Emanuel Soare, despre noul președinte al PNL Argeș: „Este senator de Timiș. Acolo trebuia să se ducă”

Liberalul Emanuel Soare, fostul prefect al județului Argeș a comentat, în cadrul unei emiuni online, schimbările apărute, în ultimul timp, în cadrul PNL Argeș. S-a vorbit despre Alina Gorghiu, președintele organizației sau despre Adrian Miuțescu și noul său partid politic. Dar și de cum se va poziționa Emanuel Soare în PNL Argeș.  Un lucru pare a fi clar și anume că Miuțescu rămâne favoritul lui. În ceea ce o privește pe Gorghiu, fostul prefect consideră că aceasta ar trebui să vadă interesele județului în care a fost aleasă senatoare.

„Doamna Gorghiu este senator de Timiș. Acolo trebuia să se ducă, să sprijine județul care a propulsat-o pe această funcție, așa cum este normal să o faci. În schimb, a renunțat la funcția de prefect a județului Timiș, conform unor reguli pe care se pare că le-ar fi agreat, pentru că a dorit să păstreze postul de prefect în Argeș pentru PNL.”, a precizat Emanuel Soare în cadrul unei emisiuni online la „Profi24”.

 

Emanuel Soare este în continuare în PNL, dar cu gândul spre cu totul alt partid:

„Cum aș putea să rămân într-un PNL care a făcut pact cu PSD și care a trimis o conducere a PNL Argeș, știind că Soare este prim-vicepreședinte, știind rezultatele obținute în toată această campanie, știindu-mi lupta pe care am dus-o împotriva acestui mastodont – PSD. Spuneți-mi, cum aș putea să rămân? Eu aș fi vrut să rămân prim-vicepreședinte. Ar fi fost o ocazie bună pentru ca Biroul Permanent Județean să ia decizia să spună: îl vrem pe Soare președinte PNL Argeș sau pe senatorul Bica. Aveau posibilitatea să facă lucrul acesta în vot, de ce nu s-a permis lucrul acesta?”, a mai precizat Soare.

Emanuel Soare a arătat, pe parcursul discuției, că are foarte multe detalii despre Forța Dreptei, noul partid politic a lui Ludovic Orban. În plus, acesta nu a infirmat speculațiile care îl dau ca viitor membru al partidului. Mai mult, Soare susține că sunt mai mulți liberali argeșeni cu ștate vechi care ar putea să ia direcția către Forța Dreptei. „Sunt foarte mulți liberali care, în acest moment, în județul Argeș, se gândesc serios la ce au de făcut. Unii nu pot să ia o decizie publică, nu se pot rupe atât de ușor pentru că au investit ani și ani.”, a mai precizat Soare.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea