Pe 20 ianuarie, va fi lansată o carte document despre CS Mioveni

Joi, 20 ianuarie, de la ora 11,00, la Centrul Cultural Mioveni va avea loc lansarea cărții „CS Mioveni, trecut și prezent în istoria sportului românesc”. Un eveniment editorial de excepție pentru Mioveni și pentru istoria CS Mioveni.

Cartea este scrisă de publicistul și istoricul Sevastian Tudor și reprezintă o radiografie a fenomenului fotbalistic profesionist din Mioveni, începând cu anul 1954 și până în 2021. Volumul biografic al Clubului Sportiv Mioveni este o istorie completă de la înființarea clubului, o trecere prin epoca

Dacia Mioveni, enumerați fiind toți jucătorii care au evoluat în echipă, din anul 1954 până în zilele noastre, antrenorii lor, oamenii care au condus destinele clubului, câteva cuvinte și despre celelalte sporturi (box, judo), într-un cuvânt, o carte-document, o monografie scrisă cu minuțiozitate și rigoare.

 

”Între timp, CS Mioveni a reușit să își creeze o identitate, un stadion propriu modern, dar și un grup de suporteri care să o susțină mereu. A reușit în ultimii ani să pătrundă în Liga I de trei ori, după evoluții bune și foarte bune în liga secundă.”, spune Sevastian Tudor.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea