Peste 270 de animale au fost adoptate, anul trecut, din adăpostul de la Mioveni

Pe parcursul anului trecut, au fost adoptați peste 270 de câini de la Baza de gestionare a câinilor fără stăpân Mioveni.

„Cu sprijinul asociațiilor pentru protecția animalelor cu care colaborăm am reușit să dăm spre adopție peste 270 de câini în decursul anului trecut. Din păcate, slaba informare din rândul populației privind necesitatea sterilizării și lipsa unei culturi pe tema adopției fac ca adăposturile să fie mereu pline. Lansăm un nou apel către dvs. pentru a ne sprijini în demersul de a găsi stăpâni pentru câinii pe care noi îi avem în adăpost. Pentru adopția unui câine puteți vizita adăpostul nostru după programul: L - V: 10.00 - 14.00, S - D: 10.00 - 12.00, în Racovița, punctul Valea Popii, (cca 500 m de la baza pantei care urcă spre Institutul de Cercetări Nucleare, stânga pe drumul cu porţi metalice - v. indicator). Pentru informaţii şi adopţii puteţi suna la numărul de telefon: 0736.002.557”, transmite Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

ACTELE NECESARE ADOPȚIEI/REVENDICĂRII câinilor din adăpost:

Persoanele fizice care locuiesc la BLOC: cerere tip, copie BI/CI, formular de adopție, adeverință de salariu/cupon de pensie/ajutor social/șomaj (după caz), acordul scris al locatarilor de pe scara unde locuiește.

Persoanele fizice care locuiesc la CASĂ: cerere tip, copie BI/CI, formular de adopție, adeverință de salariu/cupon de pensie/ajutor social/șomaj (după caz), acordul vecinilor (în cazul adopției a 2 sau mai mulți câini).

Societăți/ONG-uri/Asociații de protecție a animalelor: cerere tip, copie Certificat de Înregistrare, autorizație sanitar- veterinară a adăpostului, formular de adopție.

Adopţia unui câine este GRATUITĂ. Încredinţarea câinilor spre revendicare şi adopţie se face numai după ce aceştia au fost consultaţi de către medicul veterinar deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi, identificaţi prin microcipare și înregistrați în RECS.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea