Spitalul Militar Pitești a prezentat raportul de autoevaluare pe anul trecut

Săptămâna trecută, comandantul Spitalului Militar de Urgență Dr. Ion Jianu Pitești, colonel medic Gheorghe Tudor a prezentat misiunile instituției medicale, activităţile şi obiectivele de performanţă pentru perioada evaluată, precum și obiectivele pentru anul în curs. Autoevaluarea activității unității medicale a avut loc, în data de 19 ianuarie, în prezența șefului Direcției Medicale, general maior medic conferențiar universitar doctor Dragoș Marian Popescu.

În mesajul adresat unității medicale din Pitești, dr. Dragoș-Marian Popescu, șeful Direcției Medicale, a felicitat personalul SMU Pitești pentru rezultatele obținute în anul 2021 dar și pentru implicarea și devotamentul de care au dat dovadă în combaterea pandemiei și a asigurat că Spitalul Militar de Urgență Dr.Ion Jianu va beneficia de tot sprijinul conducerii M.A.p.N. în asigurarea resurselor necesare pentru dezvoltarea tuturor proiectelor de infrastructură, pentru condițiile de muncă ale personalului medical, astfel încât SMU Pitești să poată oferi pacienților săi, atât militari cât și civili, condiții hoteliere la standarde europene.

 

În încheiere, comandantul S.M.U Pitești a adresat mulțumiri pentru tot sprijinul acordat instituției noastre de către Statul Major al Apărării și Direcția Medicală.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea