Serbările Zăpezii la Valea Iaşului

Mircea Andrei şi Ştefan Lăzăroiu au oferit o zi de distracţie iubitorilor sporturilor de iarnă, organizând Sărbătorile Zăpezii în comuna Valea Iaşului. Această sărbătoare a adunat sute de argeşeni, iubitori ai mişcării în aer liber şi ai jocurilor de iarnă, care au venit cu familiile şi mai ales cu copiii, pentru a petrece o zi în mijlocul naturii. Mircea Andrei, Ştefan Lăzăroiu, Victor Suhan, Vasile Sabie, Constantin Metehoiu, dar şi mulţi alţii, şi-au luat haine groase şi au plecat la o distracţie asezonată cu multă zăpadă.
“Ne-am decis să invităm toţi argeşenii să se bucure de o zi de iarnă în  aer liber. Îi asigurăm pe toţi participanţii că vor avea parte de multă distracţie şi suntem siguri că vor rămâne cu amintiri de neuitat”, ne-a declarat Ştefan Lăzăroiu.
Sorin Sorescu, consilier local PNL, unul dintre cei mai vocali susţinători ai organizării acestei sărbători, dar de către PNL, nu a putut sta deoparte nici la sărbătoarea organizată de PDL. Şi-a luat o masă în cârcă, şi sub acoperirea vânzării de vin fiert şi Eugenia, a spionat adversarii politici. Deşi la prima vedere părea că ar fi venit doar să spioneze locul, în final acesta s-a simţit bine în compania adversarilor politici de la PDL.     L.C

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea