Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în „vizită” la Primăria Pitești

 

Serviciul de Investigare a Criminalității Economice a venit azi, la prima oră, la Primăria Pitești pentru a verifica o serie de documente. Se urmărește legalitatea construcțiilor și dezvoltarea imobiliară în municipiu.

„Referitor la informațiile apărute în spațiul public vizavi de o percheziție efectuată la Primăria Pitești, facem precizarea că nu a fost o percheziție și transmitem următoarele:

 

Serviciul de investigare a criminalității economice a solicitat, în această dimineață, acte de autorizare a construirii unui imobil din Pitești: proiect tehnic, memoriu tehnic, certificat de urbanism, autorizație de construcție, etc. Solicitarea vine ca urmare a anchetei în desfășurare într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Ancheta este în desfășurare.”, a transmis Primăria Pitești.

 

Gentea: „Vom pune la dispoziție autorităților competente orice document solicitat”

Primarul Cristian Gentea transmite un mesaj clar: „Activitatea administrației municipale nu este afectată, dimpotrivă – este susținută într-o colaborare deschisă cu instituțiile statului privind legalitatea construcțiilor și dezvoltarea imobiliară în municipiu. Din prima zi în primărie am urmărit respectarea legii! Oricând vom pune la dispoziție autorităților competente orice document solicitat și apreciem modul în care își fac datoria cei de la investigarea criminalității economice!”

Alex Vlaicu

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea