Chindia - FC Argeș 1-1. Piteștenii rămân cu șanse de calificare în play-off

FC Argeș - un nou pas greșit în lupta pentru play-off! Chindia Târgoviște și FC Argeş s-au înfruntat la Ploieşti, în etapa cu numărul 25 din Liga 1.

Meciul s-a terminat la egalitate, 1-1, după un joc echilibrat. Chindia a deschis scorul în minutul 21, prin Marco Dulca. Argeșul a egalat, în repriza secundă, prin voleul lui Ișfan, din minutul 64. Chindia a irosit, în minutul 83, ultima oportunitate a meciului, prin Popa.

După acest rezultat, FC Argeș ocupă locul 8 în clasament, cu 35 de puncte, după 25 de meciuri jucate, fiind la egalitate cu Rapid și Farul.

La finalul meciul, antrenorul Andrei Prepeliță a fost întrebat despre declarația primarului Cristian Gentea, care îi cerea demisia.

"Eu încerc să fac lucrurile cum știu și cred că le fac bine, echipa e aproape de play-off și ne dorim această performanță pentru Pitești, plus că suntem și în Cupa României, deci nu cred că rezultatele sunt împotriva mea. Dacă punem în balanță cum am luat echipa și cum sutem acum... Daca ar veni noul antrenor, ce i s-ar cere? Campionatul sau ce? Am văzut declarația domnului primar, dar nu o comentez, rar țin legătura cu el, dar nu mi-a zis nimic", a spus Andrei Prepeliță, pentru Digisport.ro.

 

Foto: Digisport.ro

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea