Salariații din CJ Argeș și din instituțiile subordonate ar putea să-și ia ADIO de la tichetele de vacanță!

Liderul Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, taie în carne vie! După ce a pus tunurile pe instituțiile de cultură, pe ai căror manageri i-a acuzat că au cheltuit sume uriașe de bani, Mînzînă, continuă aroganțele și economiile pe spinarea tuturor angajaților din aparatul CJ-ului, dar și din instituțiile subordonate. De fapt, dacă e s-o spunem pe-a dreaptă, șeful județului încearcă să stopeze risipa banilor publici, care s-a practicat cu dragă inimă anterior. Cu toate că, acordarea tichetelor de vacanță e un drept legal al bugetarilor pentru care chiar PSD-ul a luptat.

Ion Mînzînă a declarat, la conferința de presă de săptămâna trecută, că este foarte posibil ca angajații din CJ și din instituțiile subordonate să nu mai primească tichete de vacanță în acest an. Rămâne totuși o speranță, pe care a enunțat-o președintele județului.

 

”Eu sunt un susținător al turismului românesc, prin acordarea voucherelor de vacanță, dar, deși e legal, pentru angajații din subordine, în 2022 voucherele de vacanță vor veni abia în trimestrul trei.  Dar numai în cazul în care încasările sunt la un nivel ridicat, ca să ne permită să oferim aceste vouchere de vacanță”, a declarat Ion Mînzînă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea