Ionică este ”bântuit”, în continuare, de ANI: „Nici acum nu sunt absolvit în totalitate”

La ultima ședință de Consiliu Local Pitești, s-a pus în vedere consilierilor locali că ar putea să se afle în incompatibilitate la votarea bugetului local. Consilierii locali fac parte din Consiliile de Administrație ale școlilor, iar bugetul pe 2022 conține și sumele de bani ce vor merge către acestea. În urma acestor discuții, Cornel Ionică, fostul primar al Piteștiului, a retrăit fiorul proceselor cu Agenția de Integritate.

Amintim că în 2013, ANI îl acuza pe Ionică că s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate pentru perioada 26 noiembrie 2009 – 30 august 2012, pe motiv că a deţinut simultan funcţia de viceprimar şi calitatea de reprezentant al

municipiului Piteşti în Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii comerciale Apă-Canal 2000 S.A. După mai multe procese, care au durat ani mulți, Ionică a câștigat până la urmă procesul cu ANI. Însă și acum fostul primar pare a fi afectat de acest lucru.

 

„Eu sunt unul dintre cei care au pățit-o și am dus ani mulți, 13 ani, cu 17 procese, povara aceasta. Nici acum nu sunt absolvit în totalitate. Nu i-am dat atenția cuvenită. Susțin maxim orice coleg, de oriunde este, să îi dăm sprijinul necesar să nu se ajungă acolo pentru că nu este cazul și nu avem pentru ce”, a precizat Ionică în ședința de Consiliu Local din luna februarie.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea