O nouă galerie comercială la Curtea de Argeș

Investiție importantă la Curtea de Argeș. Se va construi o nouă galerie comercială, lângă Kaufland. Beneficiarul investitiei este firma S.C. Retail Parc Arges S.R.L. La sfârșitul lunii ianuarie a fost depusă la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș o solicitare de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire galerie comercială «FMZ», regim de înălțime: parter înalt; amenajări incintă: alei carosabile și pietonale, realizare parcaje la sol, spații verzi; împrejmuire; amplasare semnale publicitare, branșare utilități; organizare de șantier, operațiuni notariale”. Proiectul este propus a fi amplasat în municipiul Curtea de Argeș,

Str. Albești nr. 30F. Galeria comercială ar urma să fie construită într-o zonă, care în ultimii ani s-a dezvoltat ca pol comercial, ea învecinându-se la Nord și Est cu alte galerii comerciale și cu incinta Hypermarketului Kaufland.

 

Se propune realizarea unei galerii comerciale pe un teren în suprafață de 1767 mp. Conform actelor depuse la APM Argeș, valoarea investiției este de 2.472.000 lei. Principiul de funcționare este al unei clădiri în care se vor comercializa diverse categorii de produse din categoria mărfurilor nealimentare (ex: îmbrăcăminte, încălţăminte, produse textile, articole sportive, produse IT&C, electronice, electrocasnice etc.). În afara funcțiunii principale, de comerț, mai este prevazută zona spațiilor administrative. Spaţiul galeriei comerciale va fi pus la dispoziţia chiriaşului amenajat sau neamenajat, după caz, situaţie în care compartimentările, finisajele, instalaţiile interioare şi mobilarea vor fi realizate de chiriaş conform conceptului propriu de prezentare.

Accesul pietonal si carosabil pe teren ar urma să se facă dinspre Str. Albești prin incinta Hypermarketului Kaufland.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea