Scaune cu rotile donate bolnavilor de cancer din Argeș

Bolnavii de cancer de la Spitalul „Bălcescu” au primit cinci scaune medicale cu rotile. Acțiunea de la Secția Oncologie din incinta Spitalului Bălcescu a fost desfășurată de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Așezământul "Sfinții Împărați Constantin și Elena și Sfântul Ierarh Nectarie Taumaturgul", din Pitești.

„După ce au fost dăruite cele necesare pentru saloanele bolnavilor internati, pe 4 februarie de Ziua Mondiala de luptă împotriva Cancerului, s-a aflat de nevoia pentru scaune medicale cu rotile. Astăzi au fost dăruite 5 scaune pentru deplasarea pacienților în interiorul secției, mai ales către zona de tratament”, informează Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului..

 

Așezământului Sfinții Împărați din Pitești, desfășoară o activitate rodnică, filantropică și duhovnicească pentru ajutorul persoanelor bolnave de cancer din județul Argeș.

Pe data de 9 noiembrie 2021, când s-au împlinit 60 de ani de la canonizarea Sfântului Nectarie, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, a așezat piatra de temelie pentru ridicarea "Centrului de consiliere pentru bolnavii de cancer- "Sfântul Nectarie Taumaturgul" în curtea Așezământului Sfinții Împărați, unde se află și racla cu moaștele sfântului ocrotitor.

A.V.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea