BIBLIOTECA TE CITEȘTE – la Liceul din Topoloveni

Eveniment de suflet, marțea trecută, la Liceul din Topoloveni, un proiect magic derulat de către Biblioteca Județeană "Dinicu Golescu" - în centrul căruia a fost Adriana Soare – Zapăstrit. ”Biblioteca te citeste” este un îndemn la lectură, la cunoaștere și la descoperirea de sine.

 

Autoarea, atât de plină de energie și de lumină,atât de empatică și de lumească, a cucerit pe loc tinerii cu dialogul-i jovial. Elevii liceului au fost cuprinși de valul imaginației și au purtat unda, la rândul lor, prin creațiile lor pline de profunzime, dând dovadă de creativitate și de autenticitate. Cât de fain a zburat timpul! Câte zâmbete pe chipurile tuturor!

Denisa Popescu: ”Ne-am bucurat cum nu credeam că o vom mai face vreodată, de adolescență și de frumusețea lumii. Le datorăm această bucurie copiilor deștepți, numai ochi, urechi și întrebări, de la Liceul Teoretic ”Ion Mihalache” din Topoloveni și profesorilor lor cu aură. Printre ei, prietenii mei adânc simțitori, Mironela Zuluf și George Badea. Protagonista caravanei BIBLIOTECA TE CITEȘTE a fost draga de ZĂPĂSTRIT. Cărțile  și discursul zânei poveștilor din lumea nouă stârnesc pofta de viață, chiar și atunci când în jur e prăpăd și jale.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea