Noua sală de sport de la Școala din Albota - o bijuterie!

Sala de sport din centrul comunei Albota  a prins contur. S-a montat acoperișul, iar acum se lucrează la interioare, semn că anul acesta va fi gata. Edilul dorește ca investiția să fie gata mai devreme, până la începerea următorului an școlar. Și ne mai ”amenință” că sala respectivă va concura cu cele mai frumoase construcții de acest gen din județ.

Ion Dumitru: ”Veți vedea, va ieși una dintre cele mai frumoase săli de sport din județ, dar am avansat extraordinar de greu!”

 

Proiectul este finanţat prin Compania Naţională de Investiţii. Sala de sport va avea parter şi etaj pe o suprafaţă totală de 1.400 de metri pătraţi, tribune cu 180 de locuri, cabinete pentru profesori, vestiare, mai multe grupuri sanitare etc. Utilitățile au fost deja trase de către primărie. Mai mult, administrația locală a investit în bazine pentru rezerve de apă contra eventualelor incendii, dar a ridicat și un zid de sprijin în apropiere. Totul pentru a se putea da în folosință, cât mai curând, o bijuterie arhitectonică!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea