Noi condiții pentru realizarea Kaufland-ului din Prundu

În urma ședinței Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism, desfășurată pe 28 februarie, s-au stabilit noi condițiii pentru ca proiectul privind construcția unui Kaufland, în Bulevardul Petrochimiștilor nr. 21A, să primească undă verde. Comisia a stabilit reluarea procedurii pentru emiterea unui alt aviz de oportunitate întrucât investitorul dorește modificarea înălțimilor propuse pentru construcții și panouri publicitare.

Noul hipermarket va avea regim de înălțime parter înalt + etaj partial și urmează a fi realizat pe un teren în suprafață totală de 20.369 mp, în spațiul fostei autobaze Astra.

Pentru realizarea obiectivului se propune: „lărgirea aleii Petru Poni la un profil cu carosabil de 7 m, trotuar de 2 m și parcări publice de 5x2,5m spre incinta hipermarket-ului. Pentru lărgirea aleii Petru Poni se rezervă din terenul reglementat o suprafață de 1348 m.p. De asemenea, se propune lărgirea aleii de acces către Complexul Sportiv Prundu la un profil cu carosabil de 6 m, trotuare de 1,5m și 1m spre incinta hipermarket-ului. Pentru lărgirea aleii de acces Complex Sportiv Prundu se rezervă din terenul reglementat o suprafață de 236 m.p. Accesul auto se va realiza din aleea Petru Poni iar accesul pietonilor se va realiza din strada Horia, Cloșca și Crișan”, se arată în proiectul propus.

 

Se vor realiza 316 locuri de parcare, respectiv 269 de locuri de parcare ce vor deservi hipermarket-ul și 47 de locuri de parcare publice, pe latura dinspre aleea Petru Poni, care vor fi asigurate pentru folosința locatarilor blocurilor B10, B11 si B12 din zonă. În incintă vor fi prevăzute spații verzi și plantate, cu rol decorativ și de agrement, asigurându-se un procent de minimum 5% din suprafața totală a terenului. Parcajele la sol vor fi prevăzute cu un arbore la fiecare 4 locuri de parcare.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea