Viceprimarii Piteștiului au ieșit afară la treabă!

Acum câteva luni, umbla vorba prin Primăria Pitești că viceprimarul USR, Mihai Mihăilescu, nu-l agrează deloc pe primarul Cristian Gentea și chiar evită deplasările pe teren pentru a nu se intersecta cu edilul. Și zvonurile par cât se poate de adevătate, de vreme ce vicele USR-ist nu prea a gustat ieșirile din birou, nici măcar la multe din evenimentele festive organizate de municipalitate.

Dar ce să vezi? În prima zi a săptămânii trecute, Mihăilescu a purces alături de primarul Gentea și de vicele Gelu Tofan pe strada Nicolae Iorga, pentru a discuta o serie de probleme cu care se confruntă locuitorii din această zonă. Bine, Mihăilescu a stat mai mult pe post de decor, dar oricum ar fi, e o surpriză că și-a schimbat atitudinea.

Mai ales că afară nu era deloc o vreme prietenoasă care să îi placă vicelui USR-ist, cel ce s-a obișnuit atât de bine cu căldurica din birou. Sincer vorbind, nu știm ce i-a motivat pe viceprimarii USR și PNL să iasă la lumină, poate doar teama că se termină mandatul și nu-i cunoaște electoratul.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea