Gheorghe Dinescu: „Suntem proști făcuți grămadă!”

Președintele PNȚCD Argeș, Gheorghe Dinescu, a reacționat virulent la isteria care s-a produs în stațiile Peco, săptămâna trecută. Românii din toată țara au luat cu asalt benzinăriile și nici argeșenii nu au făcut excepție. Cozi kilometrice, trafic blocat și prețuri fără precedent la carburanți – o imagine care vorbește de la sine despre panică și spiritul de turmă. E ca povestea cu făina și drojdia din pandemie, care dispăreau grabnic de pe rafturile marilor magazine. Acum, benzina și motorina sunt vedete.

 

„Da, aseară (n.red: săptămâna trecută) am băgat și eu motorină, că trebuia să bag, că eram pe roșu. Dar frate, suntem proști făcuți grămadă! Cum dracu bă, să umpli bidoane, să iei combustibilul în pungi?

 

Mde, ca la noi! Bun, noi suntem proști, dar ministerul Finanțelor cu cât impozitează creșterea asta din burtă? Alooo, Adrian Câciu, când erai ca noi muritor, spuneai ce ar fi bine de făcut, acum că ești super zeu, taci!

Bă, dobitocilor, acum i-aș impozita pe ăștia toți cu 500% impozit pe profit, să vedeți cum dau prețurile jos, dar voi nu bă, că pe noi trebuie să trageți toti! Mama voastră a răului (n-am zis dracu), oare nu se va întoarce foaia? Ce ziceți voi? Sau fraților, hai să dăm pe față! Pentru ce l-au mazilit pe Dragnea? Mai țineți minte? Vă spun eu, din cauza asta. Că Dragnea a susținut ca poporul român să fie parte la profitul din energie și combustibil, ori stăpânii noștri americani, prin intermediul trădătorilor români  l-au anihilat!

Pai da, că pe timpul lui Dragnea litrul de motorina era 4.39, acum vă place, nu? Facturile erau normale, acum sunt ca aluatul. Cresc la fiecare grad!

Bravo, nație română! Cinste tie, popor român! Bă, treziți-vă, bă! Că până vin rușii, ăștia termină totul!”, a comentat șeful PNȚCD Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea