Schimbări la Teatrul Davila. Instituția va avea, din nou, un director adjunct

Din aprilie sunt anunțate schimbări importante la Teatrul Alexandru Davila din Pitești. În locul lui Felix Goldbach, al cărui contract va înceta la 1 aprilie, urmează să fie numit un nou manager de către Consiliul Județean Argeș. Zvonurile tind a indica un manager din afara județului Argeș.

De asemenea, noul manager va face echipă și cu un director adjunct. În ședința Consiliului Județean Argeș, din 28 martie, s-a înființat, din nou, după o scurtă pauză în organigramă, postul de director general adjunct.

 

În acest sens, se transformă un post vacant de actor gradul IA studii superioare în un post vacant de director general adjunct gradul II studii superioare, subordonat managerului instituției. Acesta va avea în subordine: Direcția Tehnică, Serviciul Resurse Umane - Salarizare - Prevenire si Protecție, Compartimentul Achizitii publice, Compartimentul juridic și Biroul Relatii Publice Marketing Organizare Spectacole.

 

Amintim că managerul Teatrului „Al. Davila” Pitești, Felix Goldbach, și-a dat demisia din funcție. Încetarea mandatului (început în mai 2021) se va produce începând cu 1 aprilie, fiind cu acordul părților.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea