Apare în Argeș o nouă instituție de cultură, de la 1 aprilie

# Consiliul Județean Argeș i-a alocat o mașină de serviciu

În această săptămână, pe 1 aprilie, se înființează Centrul Județean de Cultură şi Arte Argeș, prin contopirea Centrului Cultural Judeţean Argeş cu Școala Populară de Arte și Meserii Pitești. Noua instituție de cultură va fi condusă de Elena Iagăr (foto).

Instituția este în subordinea Consiliului Județean Argeș și va fi finanțată din venituri proprii și din subvenții de la bugetul local al județului. Sediul acesteia va fi situat în Municipiul Pitești, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 141 - clădirea fostului Cinema „Lumina”, cu punct de lucru în municipiul Pitești, B.dul Republicii, Nr. 66 (sediul Școlii Populare de Arte).
Centrul Cultural Judeţean și Școala Populară de Arte se vor desființa de la 31 martie. Astfel că, de la 1 aprilie, va funcționa în locul acestora Centrul Județean de Cultură şi Arte Argeș. De la aceeași dată, noua instituție urmează să primească de la CJ Argeș și o mașină de serviciu, un Dacia Duster Laureate 1,5 dci, pentru ca activitatea să se desfășoare în condiții cât mai bune.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea