Fostul senator Iulian Cristache l-a apostrofat pe președintele Partidului Ecologist: „Să nu mai aduceți oameni ca Mircea Andrei”

# Cristache: „ Semnal puternic de la București, astfel nu trecem de 2%!”

Săptămâna trecută, Partidul Ecologist Argeș a reînviat la nivelul județului, cel puțin la nivel declarativ, prin numirea lui Florin Tecău în fruntea organizației din Argeș. Fostul președinte al Consiliului Județean Argeș și-a dat demisia din PSD și s-a înscris la PER. Dispărut din prim planul social democraților, Florin Tecău încearcă să revină în atenția argeșenilor într-un nou partid și cu susținerea omului de afaceri Mohammad Murad. Astfel, pe 12 aprilie, la Muzeul Județean Argeș a avut loc numirea oficială a lui Tecău în fruntea organizației județene a Partidului Ecologist, în prezența conducerii centrale a partidului: Dănuț Pop - președinte, Mohammad Murad - președinte executiv și Laurentiu Bondrescu - secretar general.

 

La eveniment a participat și Iulian Cristache, fost senator de Argeș, care a cerut „un semnal puternic de la București” și oameni integri pentru ca partidul să continue să existe.

 

„Să știți că dacă de la București nu vine un semnal puternic, prin mass media, pe acțiuni făcute, Partidul acesta nu va trece de 2%. Rugămintea mea e semnal de la București, astfel rămânem și ne cantonăm în 2%. (…) Încă un aspect aș vrea să îl menționez: atenție la oamenii pe care îi primiți în partid! Nu vreau să vă reamintesc cu ce om ați venit în Argeș, cu Mircea Andrei, care mă rog, de ce nu îl mai văd aici nu știu, principalul e că eu am rămas aici și sper să schimbăm fața partidului”, i-a spus fostul senator Cristache președintelui Dănuț Pop.

Ecologiștii argeșeni demonstrează că sunt certați cu muzica. Poate sunt buni la altele, vom vedea…

Probabil că - aflând de participarea omului de afaceri Mohammad Murad, ecologiștii argeșeni s-au grăbit să iasă în evidență cu ceva. Au ieșit în evidență cu o sală aproape goală și cu o pianină pe care au pus, ca pe masa din bucătărie, mâncare. Pianina a prins și zile mai bune, mai ales că, lângă mâncare, s-a făcut loc și pentru o boxă serioasă. Domnilor ecologiști, mai ușor cu pianul pe scările abrupte ale politicii, vă rugăm! Nu am văzut în sală nici pe președintele de până la descălecarea lui Florin Tecău, semn că aceasta s-a făcut un pic forțat. Vom vedea.

În încheiere, succes noului PER.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea