O nouă RABLA? Se acordă 3000 de lei pentru casarea unei mașini mai vechi de 15 ani, chiar dacă nu se achiziționează o mașină nouă!

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat că un nou program „Rabla” se va lansa pe 1 iulie. Cei care vor casa mașini mai vechi de 15 ani vor primi minim 3000 de lei și nu vor fi obligați să își achiziționeze mașini noi.

"Venim cu încă un program care va porni pe 1 iulie dacă totul merge bine şi reuşim să ne înţelegem cu autorităţile publice locale. Un program «Rabla» local care va scoate sute de mii de maşini vechi din circulaţie. Vom asigura o primă de cel puţin

3.000 de lei pentru maşinile casate fără obligaţia de a fi cumpărate maşini noi. Am avut o discuţie cu domnul ministru Cseke Attila (n.red: ministrul Dezvoltării Lucrărilor Publice şi Administraţiei) despre reţeaua naţională de staţii de încărcare. Aici, veştile bune vin şi din partea Ministerului Dezvoltării, pentru că de acolo vor fi finanţate peste 15.000 de staţii de încărcare până în 2026, prin PNRR (Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, n.r.). Noi am pus, astăzi, în consultare publică, Ghidul pentru următorul apel de proiecte din partea autorităţilor publice locale pentru staţiile de putere normală sau mică", a menţionat Tanczos Barna, potrivit Adevarul.ro.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea