Dosar penal pentru transport ilegal de lemne. Camionul a fost confiscat

Jandarmii argeșeni din cadrul Postului Montan Arefu au depistat, pe raza comunei Sălătrucu, în data de 27 mai, un șofer care transporta material lemnos fără a avea documente. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar camionul încărcat cu lemne a fost confiscat.

„La solicitarea justificată a oamenilor legii, șoferul autocamionului, un bărbat de 38 de ani din Valea Iașului, nu a prezentat documentele legale care să însoțească transportul întrucât nu deținea niciun document. În această situație, la fața locului a fost solicitată prezența lucrătorilor de poliție, cât și a reprezentanților Ocolului Silvic Șuici pentru întreprinderea demersurilor legale”, arată Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș.

Pe numele bărbatului, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul sâvărșirii infracțiunii de transport fără documente de însoțire a materialului lemnos. De asemenea, autocamionul marca Volvo, cât și cantitatea de aproximativ 11 metri cubi lemn rășinoase au fost ridicate în vederea confiscării.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea