Ştefan Lăzăroiu şi-a adunat oastea şi e gata să înceapă lupta electorală

#  Patru primari şi un viceprimar de la PSD au trecut în tabăra PDL # Ştefan Lăzăroiu spune că mai sunt şi alţi primari PSD care vor merge alături de el în campania electorală. Într-o conferinţă de presă fulger, convocată vinerea trecută la sediul PDL Argeş, Ştefan Lăzăroiu a prezentat echipa cu care a anunţat că va câştiga alegerile locale ce vor avea loc la începutul lunii iunie.
Persoanele alături de care va demara ofensiva pe colegiul Nord sunt Victor Suhan (Curtea de Argeş), Mircea Păuna (Muşăteşti), Dragoş Boncea (Poienarii de Argeş), Costel Voica (Băiculeşti), Călugăru Marin (Mălureni), Daniel Dincuţă (Corbeni), Ciobanu Cristian Alexei (Cepari), Mihail Dumitrescu (Merişani), Vasile Nica (Valea Danului) şi Nicolae Barbu (Valea Iaşului).

Patru primari şi un viceprimar de la PSD au trecut în echipa lui Ştefan Lăzăroiu

Mircea Păuna, Muşăteşti, Daniel Dincuţă, Corbeni, Mihail Dumitrescu, Merişani şi Vasile Nica, Valea Danului sunt primari în funcţie şi au candidat acum patru ani sub sigla PSD. Celor patru li s-a alăturat şi viceprimarul comunei Cepari, tot membru PSD, iar toţi cei cinci şi-au depus candidatura sub sigla PDL, mergând în campania electorală alături de Ştefan Lăzăroiu. Aceştia au venit la conferinţa PDL, alături de o parte din echipa de pe Colegiul Curtea de Argeş, fără a mai avea nicio jenă în a se afişa cu PDL-ul, şi chiar în sediul PDL Argeş. Ştefan Lăzăroiu promite că lucrurile nu se vor opri aici, iar săptămâna viitoare va prezenta presei şi restul candidaţilor din colegiul său, dar nu vor lipsi şi alte surprize pentru PSD.

Turismul, colacul de salvare ai judeţului

Această racolare pre-electorală a constituit un nou prilej pentru senatorul Mircea Andrei de a reitera importanţa strategică a nordului judeţului pentru relansarea dezvoltării economice a Argeşului, declarând că „astăzi declanşăm concurenţa cu Valea Prahovei”.  „Este necesar să înţelegem că trebuie să terminăm cu politica de partid şi să începem să facem şi politică de judeţ. Eu nu voi avea nicio problemă în a colabora la fel de corect cu toţi primarii din judeţ, indiferent de partidul din care aceştia fac parte. Tot ce mă interesează e să relansăm economia acestui judeţ. De aceea, prezentarea acestei echipe este importantă, întrucât mesajul celor prezenţi aici este acela că turismul reprezinta o şansă enormă pe care nu avem voie să o ratăm”, a spus Mircea Andrei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea