Vecinul lui Constantin Nicolescu, supărat că un poliţist comunitar are ceva cu şeful judeţului

Constantin Nicolescu, liderul Consiliului Judeţean Argeş, are un fan în persoana unui vecin de-al său, care vecin e mândru că stă gard în gard cu şeful judeţului, pe care admite însă, că nu-l cunoaşte personal. Şi uite atât e de mare stima pe care i-o poartă piteşteanul social democratului încât omul s-a adresat lui Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, povestind cum a îndrăznit un poliţist comunitar să-l ia peste picior, cu tot cu preşedintele Nicolescu, al cărui vecin a declarat că este.

„Sunt vecin cu dl. preşedinte Constantin Nicolescu, de care mă desparte un gard“

Săptămâna trecută, un piteştean a postat o sesizare pe site-ul www.domnuleprimar.ro, prin intermediul căreia a ridicat o problemă cu adevărat importantă, senzaţională şi de necrezut! Un poliţist comunitar a îndrăznit (să vezi tupeu!) să nu-l respecte pe Constantin Nicolescu, mare om, mare caracter ! Iată cum au stat lucrurile. Vecinul liderului CJ îşi ajută ginerele într-o afacere care are ca obiect de activitate transporturile internaţionale. Aşa se face că pe 25 iulie, la ora 14.35, piteşteanul se afla pe strada Târgul din Vale în cabina unui TIR, făcând un schimb de documente cu şoferul autovehicolului. Atunci a apărut un poliţist comunitar care i-a întrebat pe cei doi ce fac în locul cu pricina şi unde locuiesc. După cum mărturiseşte piteşteanul: «I-am comunicat că am domiciliul aproape şi că sunt vecin cu dl. preşedinte Constantin Nicolescu, de care mă desparte un gard. Nu ştiu ce a înţeles acest poliţist din răspunsul meu, întrucât a început să ridice tonul şi să-mi spună: "Ce crezi, că mai merge ca înainte"? » La scurt timp, poliţistul comunitar i-a cerut şoferului să prezinte documentele şi să urce în maşina poliţiei, parcată pe margine. Procedura pare cât se poate de normală, numai că beleaua de-abia acum începe. Omul despre care vorbim, în fapt cel care a postat sesizarea, continuă povestea : «La 15 minute m-a sunat şoferul şi mi-a spus ca acest poliţist a înscris datele autovehiculului şi şoferului într-un caiet, iar la terminare i-a transmis textual: Îţi voi transmite la domiciliu o amendă de 6 milioane pe care să o plătească NICOLESCU!!!!»

Poliţistul trebuie să-şi ceară scuze...

Acum, vă daţi seama, suferinţa este mare ! Surprinzător sau nu, pe piteştean nu sancţiunea îl macină, ci atitudinea poliţistului comunitar faţă de liderul CJ. Şi după toată povestea, vecinul lui Nicolescu are o întrebare, fundamentală, pe lângă banala : «De ce-a luat şoferul amendă ?« şi altele de genul. Iată cum sună cea cea mai importantă întrebare: »De ce această lipsă de respect şi aversitate faţă de persoana d-lui. Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean, deci cea mai importantă persoană din judeţ? Fac precizarea că eu nu am spus că sunt prieten sau rudă cu domnia sa, ci că sunt doar vecin, lucru care se poate verifica. Mai mult, pot afirma că nici nu îl cunosc personal! » Asta numim noi vecini adevăraţi ! (Mândru trebuie să fie Nicolescu la faza asta !). Piteşteanul are neapărat o solicitare, după toate câte a trebuit să îndure: «În final, doresc doar un singur lucru şi anume ca acest cetăţean, ajuns întâmplător poliţist, să-şi ceară scuze şoferului şi subsemnatului pentru acest exces de zel şi a lipsei de respect pentru persoana d-lui. preşedinte Nicolescu, cel mai important om al judeţului!». Păcat că nu mai este emisiunea «Iartă-mă« , că parcă-l vedeam pe poliţistul comunitar cu-un braţ de flori... Concluzia noastră e că Nicolescu ar trebui să-l facă pe vecinul său de peste gard, fiu al Argeşului şi Muscelului, că tot se apropie evenimentul. Mai mult decât atât, îi sfătuim pe Tudor Pendiuc să-i răspundă negreşit piteşteanului, că e posibil ca omul să aibă insomnii din pricina problemelor iscate. Anca Ittu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea