Fă din muzică evadarea ta din realitate! Hai și tu la Analogue Festival!

Întotdeauna este un moment bun pentru a te bucura de muzică. Dar cel mai bun moment va fi pe 2-4 septembrie, pe Platoul Făget, din Mioveni la Analogue Festival.

La prima ediție a festivalului au fost invitați următorii: Asaf Avidan, B.U.G. Mafia, Dubioza kolektiv, Jessie Ware, JP Cooper, Morcheeba Band, Rudimental, Subcarpați, Deliric x Silent Strike, GOLAN, Irina Rimes, Moonlight Breakfast, NANE, The Motans, Zdob și Zdub, BRUJA, Catalina Cara, El Nino, Maria Hojda Official și TM Groove. La prima ediție a festivalului sunt așteptați peste 7.000 de oameni din toate colțurile țării. Biletele s-au pus în vânzare sub formă de abonament standard sau abonament VIP pe iaBilet.ro, Entertix și Eventim. Copiii sub 7 ani au acces gratuit, dacă și numai dacă sunt însoțiți de un adult care își va fi achiziționat un bilet / abonament sau care este beneficiar al unei invitații.

 

Scena trap-ului feminin este bine reprezentată anul acesta la Analogue Festival de unica, BRUJA! Faceți loc pentru niște voci în plină expansiune pe scena de pe Platoul Făget!

 

Vor zgudui scena ca nimeni alții! Ești gata?! Pentru că Zdob și Zdub vine în oraș! Nu ratați spectacolul lor live de pe Platoul Făget din luna septembrie! Va fi o n-e-b-u-n-i-e!

To the trap and back! Line-up-ul nostru vine cu un alt artist talentat din România. Așadar, să-i urăm bun venit lui NANE! Fiți siguri că nu veți rata spectacolul lui din 2-4 septembrie, de la Mioveni!

Cu siguranță le-ați auzit melodiile la radio, dar este timpul să-i vedeți cântând live la prima ediție a Analogue Festival. Pregătește-te pentru un concert ca nimeni altul și hai să cântăm din toată inima cu The Motans pe scenă!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea