Deputatul PNL Daniel Constantin are, în continuare, datorii uriașe!

# Fiscul a recuperat, în ultimii ani, doar 133.000 lei din datoria de aproape 1,4 milioane!

Daniel Constantin – în momentul de față deputat PNL de Argeș - a știut să fenteze statul român cu o dibăcie egalată numai de Hagi în fotbal. Deși cu venituri consistente, Constantin nu mai are, de câțiva ani, nimic pe numele său. Casă, mașină etc. – cu toate au dispărut din declarația de avere, unde au rămas doar datoriile. și acestea nu sunt deloc puține.

 

În decembrie 2016, ANAF a pus poprire pe conturile lui Daniel Constantin, în calitate de terț poprit în celebrul dosar ICA, pentru suma de 1.374.966 lei. Constantin împrumutase în 2007 și 2008 de la Dan Voiculescu 295.000 euro pe care nu îi mai restituise. Așa se face că, în momentul sentinței date în dosarul ICA, printre persoanele ale căror conturi au fost poprite s-a aflat și Daniel Constantin.

 

Constantin a contestat în instanță poprirea, dar a pierdut, sentința rămânând definitivă în 2018. În declarația de avere a lui Daniel Constantin din iunie 2018, apărea pentru prima dată, la rubrica „Datorii”, un debit de 1.374.966 lei către Agenția Județeană Finanțelor Publice (AJFP) Ilfov.

În perioada următoare, parlamentarul a înstrăinat ce mai avea. Astfel, în noiembrie 2017, Constantin și-a vândut casa din Corbeanca, încasând 235.000 euro. În martie 2020, și-a vândut și autoturismul Mercedes pentru 14.000 euro.

Situația datoriilor parlamentarului de Argeș s-a tot accentuat. Noi nu credem că domnia sa o duce rău, ci credem că, probabil,  așa se face atunci când nu ai chef să plătești statului ce ai de plată…

Oricum, în ultimul an, statul român a încasat de la domnul deputat, din cei aproape 1,4 milioane de lei, cam 133.000 lei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea