Primărița Elena Lasconi îl invită pe prefectul Perianu la Zilele Câmpulungului, după ce l-a numit „MARIONETĂ”


# Cei doi se vor întâlni la Tribunal pe 24 august, unde va începe cu adevărat distracția

În această săptămână au loc Zilele Câmpulungului, iar primărița Elena Lasconi e într-o mare formă. A promis evenimente sportive, culturale și artistice, dar și invitați unul și unul. Fiind prezentă la o emisiune TV, Lasconi a anunțat că-l va invita la Câmpulung și pe prefectul de Argeș, Radu Perianu, cel cu care duce un adevărat război pentru Bulevardul Pardon, ale cărui lucrări de reabilitare au fost oprite de prefect, din cauza unor nereguli comise atât de fosta conducere a Câmpulungului, cât și de actuala.

Cum scandalul dintre cei doi e în plină desfășurare, gestul Elenei Lasconi de a-l invita pe prefect la Zilele Câmpulungului pare onorabil. Doar postările pe Facebook trădează însă adevăratele sentimente ale primăriței. Cu numai o zi înainte de a declara că-l invită pe Radu Perianu la evenimentele festive, Lasconi a scris despre prefect că este o marionetă, ba i-a mai trucat și o fotografie în care apare cu nas mare.

Ca să nu mai vorbim de faptul că primul termen al procesului, în speța Bulevardului Pardon, e pe 24 august la Tribunalul Argeș, deci tensiunile dintre Lasconi și Perianu sunt cu atât mai mari.

„Îi atrag atenția prefectului că tocmai s-a anunțat primul termen de judecată, 24 august, neobișnuit de repede, în vacanță judecătorească. Am încredere în justiție și sunt sigură că interesul public primează, nu mârșăviile politice.”, a postat – sinceră sau nu - Lasconi pe Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea