Vijelie de 60.000 lei la Primăria Ștefănești! Să vină!...

Vuiește internetul că vine Vijelie – Vali Vijelie (împreună cu alții din Caravana lui Axinte) să cânte la Primăria Ștefănești. Localnicii plătesc impozite la nivel de oraș, însă au condiții, în unele zone, mai slabe decât în multe localități rurale. Încă lipsește apa, încă lipsesc gazele, încă lipsește canalizarea. Nu poate lipsi, însă, spectacolul.

Anul acesta vine și Vali Vijelie să încerce să îi facă pe oameni să uite de lipsurile de mai sus. Evenimentul se va desfășura pe 6 august, de Ziua Orașului Ștefănești. Distracția este însă pe bani - și nu puțini. 60.000 plus TVA costă serviciile artiștilor invitați. În preț e inclus și focul de artificii.

La anunțul postat de primar, locuitorii au ”îndrăznit” să comenteze: ” Niște asfalt pe str Mironescu, va rog! Si apoi sa va ocupati de divertisment. Sa para și orașul asta oraș, zic…”. Sau ” Cu banii ăștia se puteau renova câteva blocuri. Ar fi fost o investiție mai consistentă și de durată.” O altă locuitoare a semnalat faptul că nici la mandatele anterioare nu s-a făcut tot ceea ce ar fi trebuit: ”Faceți ceva pt ghetourile alea de lângă parc.....renovati-le....asa le știm....au fost mandate de primari. ...dar nu a făcut nimeni nimic....”

Zarurile însă au fost aruncate. Să fie Vijelie!...

Dintr-o regretabilă eroare, s-a menționat în ediția print a ziarului „Atitudine în Argeș”, nr 716, că Primăria Ștefănești va da 64.000 de lei, plus TVA, pentru spectacolul artistic dedicat Zilei orașului. Suma e de fapt ceva mai mică... 60.000 de lei, în preț fiind inclus și focul de artificii.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea