Daniel Dragomir, candidatul obosit

Săptămâna trecută s-a tot vorbit despre candidatul PDL pentru primăria Piteşti. Cum numele Daniel Dragomir a fost vehiculat din ce în ce mai mult, am început să ne interesăm şi noi de corectitudinea zvonurilor. Ţinând cont de promisiunea făcută de Mircea Andrei, şi anume că PDL va avea la primăria Piteşti un candidat capabil să-l bată pe Tudor Pediuc, nu am crezut sub nicio formă zvonurile. Dar ne-a înşelat! Daniel Dragomir este din ce în ce mai aproape de numirea sa oficială ca şi candidat pentru fotoliul de primar al Piteştiului.

Are două mari calităţi Daniel Dragomir: are cu ce şi îşi doreşte

Stând de vorbă cu un membru PDL şi nevenindu-ne să credem cum Mircea Andrei renunţă fără luptă la primăria Piteşti, acest pdl-ist ne-a lămurit, spunând despre Daniel Dragomir că are două calităţi, şi anume că are cu ce, financiar vorbind, şi că îşi doreşte acest lucru. Nu mi se pare esenţială niciuna dintre calităţile acestui posibil candidat, dar cum nu sunt un om politic şi probabil nu înţeleg anumite dedesubturi, stau în banca mea şi mă gândesc serios dacă vreunul dintre candidaţii de până acum îmi merită votul.

Daniel Dragomir nu poate să-l bată nici pe umăr pe Tudor Pendiuc, cum să-l bată în campania electorală?

Ascultam cuvintele frumoase ale senatorului Mircea Andrei referitoare la cel care va candida la primăria Piteşti. Visam la un oraş fără câini comunitari, eventual cu ceva parcări, un spaţiu verde, că ni s-a acrit de atâtea pavele, şi mă aşteptam ca preşedintele PDL Argeş să scoată din joben un candidat cu şanse reale în lupta cu Pendiuc, un om cu alte viziuni, un om bătăios. M-am înşelat amarnic. Acest candidat nu are cum să-l bată pe Tudor Pendiuc nici măcar cu palma pe umăr. Nu poate ajuge la umărul primarului, şi asta din cauza votanţilor care roiesc încă de pe acum în jurul domniei sale, deoarece nu văd o alternativă viabilă în Daniel Dragomir. În ziua votului, primarul Pendiuc va fi câştigător fără a fi făcut nimic pentru această victorie. De fapt, Tudor Pendiuc este încă de pe acum primar şi în următorul mandat. Nu are contracandidat!

Ne vom mândri în continuare cu pavelele colorate din centrul oraşului şi cu câinii maidanezi

Cum cele mai arzătoare probleme ale Piteştiului sunt nerezolvate de 20 de ani de când avem acelaşi primar, cred că va fi primul an în care nu voi merge la vot. Nu pot să-l mai votez pe primarul Pendiuc pentru că nu vreau să mă mândresc cu pavelele viu colorate din centrul oraşului, în timp ce copilul meu nu poate ieşi la joacă deoarece riscă să fie muşcat de maidanezi, dar nu pot să-l votez nici pe Daniel Dragomir, care la trei luni de când a intrat mai serios în politică se vaită că a slăbit câteva kg şi pleacă o săptămână într-un binemeritat concediu, asta după încă alte câteva vacanţe mai scurte ale domniei sale. Nu-mi doresc un primar gata obosit încă de la începutul mandatului!
Liliana COSTACHE

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea