Istoricul și scriitorul Sevastian Tudor lansează, miercuri, la Muzeul Județean, o carte despre FC Argeș

Miercuri, 24 august, la ora 11.30, la Muzeul Judeţean Argeş, omul de cultură Sevastian Tudor, fost director al Teatrului Alexandru Davila din Piteşti, va lansa o carte ce privește în istoria clubului F.C. Argeș.  Tomul ”FC Argeș, primul club de fotbal din România postbelică (1953-2021)”  apare la Editura Ordessos, la 50 de ani de la cucerirea primului titlu de campioană a României.

Sevastian Tudor: ”Anul acesta, în 2022, avem cel puțin două motive pentru a sărbători: 50 de ani de când FC Argeș a câștigat primul titlu de campioană (1972) și 85 de ani de la primul meci internațional, disputat la Pitești, pe 22 august 1937.”

 

O carte așteptată, scrisă de un istoric ce mai are și alte daruri speciale: acela de a nu complica lucrurile, de a îmbrăca datele – uneori seci – în amănunte interesante, într-o succesiune frumoasă, ca de roman. Sevastian Tudor a mai lansat, recent, volumele: „CS Mioveni, trecut și prezent în istoria sportului românesc”, „Județele Argeș și Mușcel, în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial (1939-1945)”, „Contribuții privind relațiile româno-suedeze de-a lungul vremii”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea