La Costești, tehnologia depășește utilitățile: vin rachetele antigrindină!

Cel mai puțin dezvoltat oraș din județul Argeș are cu ce se mândri: utilitățile încă nu au ajuns peste tot, însă ajunge tehnologia spațială: vin rachetele antigrindină! Într-o ședință de urgență, majoritatea consilierilor locali au votat alocarea unui teren din localitate pentru amplasarea de ... rachete antigrindină. Gurile rele spun că au votat cam în necunoștință de cauză, însă dacă vine propunerea de la domnu´ primar... nu se mai pune problema. Să fie rachete!

 

Marian Niță, consilier local PPU-SL: ”În calitate de consilier local, am votat cât se poate de legitim împotriva unui proiect de hotărâre care privește dezmembrarea unei suprafețe de teren din Izlazul Maleanca, din care 3443 mp să îl pună la dispoziția Ministerului Agriculturii pentru rachete antigrindină. Nu a putut să mă convingă, nefiind nimeni prezent care ar fi putut să ne dea lămuriri în acest sens sau indiferent cum pui problema.”

Consilierul local citat mai sus a semnalat, pe contul propriu de facebook, o serie de probleme nerezolvate în Costești. Și nu puține. Cu multe lipsuri se confruntă localnicii, dar vor avea rachete. Un fleac, i-am ciuruit!...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea