Comisarul șef Marius Florescu, actualul comandant al Poliției Topoloveni, va fi numit șef al Serviciului de Ordine Publică

# În locul său va fi numit un ofițer superior din structurile M.I. Pitești. O nouă mutație pe piesa de șah a Poliției Argeș se coace în mare secret, mutație care îl are ca piesă principală pe comisarul șef Marius Adrian Florescu, actualul comandant al Poliției Topoloveni. Acestuia, în mare secret, i s-a pregătit fotoliul de șef al Serviciului de Ordine Publică, ocupat în prezent de comisarul Cristian Mihalcea. Acestuia din urmă se pare că nu îi priesc perioadele lungi pe același post. De ce? Pentru că, inițial, a ajuns comandant al Poliției Mioveni. De acolo a ”migrat” spre Pitești, deținând funcția de șef la Ordine Publică. Pe la sfârșitul anului trecut, Cristian Mihalcea a plecat, în buzunar cu o împuternicire de 60 de zile, ca șef al Poliției Costești. Împuternicirea a expirat pe undeva pe la sfârșitul lunii ianuarie, așa încât s-a întors în capitala de județ.
Marius Florescu îl va avea ca subaltern pe fostul adjunct al IPJ, Costel Nedelescu, acum încadrat deja ca specialist I la Ordine Publică. Locul lăsat liber de Nedelescu în vârful ierarhiei este vizat de mai mulți ofițeri superiori, se pare însă că și aici decizia a fost deja luată.
Comisarul șef Marius Florescu este cumnatul unui alt nume cu greutate din Poliţia Argeş, comisarul-şef Vasile Luţu, adjunct al Poliţiei Municipiului Pitești. De asemenea, este de notorietate relația bună pe care Florescu o are cu Dan Valentin Fătuloiu, persoană cu un cuvânt greu de spus în cadrul structurilor M.I. Numele lui Fătuloiu este, în ultimul timp, din ce în ce mai auzit pe holurile IGP Argeș, temele principale de discuție fiind iminentul deznodământ al procesului de mită în care este implicat afaceristul Cătălin Chelu, deznodământ care, se pare, îi va fi net favorabil fostului șef al poliției; a doua temă de care se leagă numele argeșeanului Dan Fătuloiu este revenirea în vârful ierarhiei politice a prietenului Vasile Blaga, actual președinte al Senatului, a doua funcție din statul român, care s-ar putea să aibă ideea de reconstrucție a vechii gărzi...
Numele înlocuitorului lui Marius Florescu este, de asemenea, cunoscut, fiind vorba de un ofițer din structura de la Pitești. Vom reveni.    A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea