Prefectul de Argeş: „Lucrările la autostrada Pitești-Sibiu nu sunt blocate!”

Invitat la o emisiune TV, prefectul Radu Perianu a lămurit un subiect fierbinte care a tot ţinut prima pagină în ultima vreme. Este vorba despre faptul că, după cum spun gurile rele, lucrările la autostrada Pitești-Sibiu ar fi blocate. Ministrul Transporturilor nu a făcut un astfel de anunţ, dar cârcotaşii nu s-au lăsat convinşi de informările oficiale şi au lansat ipoteze alarmiste. În acest context, prefectul de Argeş a explicat că pe tronsonul Pitești-Curtea de Argeș se lucrează conform proiectului.

„Vreau să fie cât se poate de clar pentru toată lumea! Am fost pe șantier, se lucrează conform planului stabilit inițial pentru tronsonul Pitești-Curtea de Argeș!

 

Prefectura Argeș a atacat în instanță o hotărâre a Consiliului Local Merișani care era nelegală. Hotărârea conținea Planul Urbanistic Zonal pe baza căruia se făceau lucrările de excavare în zonă.

 

Sunt ferm! Orice decizie care nu respectă litera legii va ajunge pe masa judecătorilor! În cazul situației de la Merișani a fost găsită o soluție juridică, lucrările nu sunt afectate.

Vreau să fie respectată legea și funcționalitatea instituțiilor, conform legii. Atunci când se fac greșeli, le îndreptăm. Așa s-a întâmplat la Merișani. I-am arătat primarului unde a fost problema, a înțeles și ce trebuie să facă și a promis că intră în legalitate.

Am un sfat pentru primari! Să lase orgoliile deoparte și să ne consultăm atunci când este necesar!”, a declarat prefectul.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea