Trupa Proconsul a sărbătorit 23 de ani de existență la Filarmonica Pitești

 

Filarmonica Pitești a organizat, săptămâna trecută, un concert rock-simfonic a îndrăgitei trupe Proconsul. A fost atmosferă de sărbătoare în Sala "Simfonia", iar momentul a coincis cu împlinirea a 23 de ani de existență a trupei. Concertul susținut de orchestra Filarmonicii Pitești, alături de dirijorul Iulian Rusu și de Proconsul a smuls ropote de aplauze!

Bodo i-a ridicat în picioare pe spectatori, i-a făcut să aplaude și să cânte alături de el melodiile: „Pentru tine”, „Aici cu mine”, „Mi-ai luat inima”, „Visele care nu dorm”, „Ascultă-mi inima”, „Arunci cu umbra”, „Tu”, „Un om mai bun”, „Altceva”, „Tu mă poți schimba” și „Cerul”. Cel mai așteptat moment al serii a fost în timpul îndrăgitei melodii „Cerul”. I-ar publicul s-a ridicat la înălțime!

 

 

Bogdan Marin (Bodo), solistul trupei Proconsul, a devenit de câțiva ani argeșean, după ce a a lăsat Bucureştiul şi s-a mutat în județul nostru, la Dobreşti, cu soţia sa şi fiii săi. De altfel, la concertul de la Filarmonică a participat și soția sa, Loredana, împreună cu cei doi băieți pe care i-au înfiat în urmă cu mai mulți ani. 

„A fost o aniversare pentru noi – 23 de ani de Proconsul. Mă bucur că am putut face acest lucru într-un oraș și județ tare drag inimii mele. Eu locuiesc de 2 ani și jumătate în județul Argeș, în comuna Dobrești. Am fost foarte emoționat că au fost în sală multe cunoștințe de ale mele, mulți prieteni din Pitești și din Argeș. Proconsul Simfonic este puțin diferit față de celelalte concerte pe care le ținem de obicei, puțin altfel sub o minunată baghetă a dirijorului Iulian Rusu și a orchestrei Filarmonicii din Pitești. Am reușit, cred eu, să smulgem destule aplauze și voci frumoase din public”, a precizat Bodo, solistul de la Proconsul.

De luni, la Filarmonica Pitești se pun în vânzare biletele la „Simfonia Direcției 5”

Filarmonica Pitești continuă seria „Concertelor Eveniment”! În urma succesului de la “Proconsul Simfonic”, de luni, 12 septembrie se pun spre vânzare biletele la “Simfonia Direcției 5”.

Biletele se pot achiziționa atât online, pe https://www.bilete.ro/, dar și la casieria Filarmonicii Pitești. Fiind un concert eveniment, prețul unui bilet este 120 de lei, la categoria A, și 100 de lei, la categoria B. În premieră la nivel național, inițiat de Filarmonica Pitești, prin managerul Gabriel Niță, “Simfonia Direcției 5” va reuni Orchestra Simfonică a Filarmonicii din Pitești, respectiv celebra formație Direcția 5.

Concertul va avea loc la Pitești, Sala “Simfonia”, în data de 10 noiembrie 2022, iar publicul va avea un concert cu totul altfel: melodii ale celebrei formații, reorchestrate de Ionel Tudor și Andrei Tudor, pentru un concert pop-rock simfonic de excepție.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea