Fostul prefect Emanuel Soare, supărat că Forţa Dreptei nu apare în cel mai recent sondaj CURS!

La sfârşit de septembrie, CURS a dat publicităţii cel mai recent sondaj de opinie. Potrivit rezultatelor, 35% dintre cei chestionaţi ar vota cu PSD, 22% - cu PNL, 15% - cu AUR, 8% - cu USR şi 5% - cu UDMR. Celelalte partide PMP, PU-SL, PER, SOS România nu ar trece pragul electoral, în cazul în care ar fi alegeri parlamentare. Mai mult, partidul Forţa Dreptei, condus de Ludovic Orban, nici măcar nu apare în sondaj, fapt care l-a iritat pe fostul prefect Emanuel Soare, acum preşedinte Forţa Dreptei, în Argeş.

 

Îi înţelegem frustrarea lui Soare, că n-am uitat cum a aterizat în PNL Argeş şi cum a fost catapultat în funcţii cheie, graţie aranjamentelor orchestrate de fostul preşedinte al organizaţiei, Adrian Miuţescu. Acum, în Forţa Dreptei, Emanuel Soare e aproape invizibil. Partidul e mic de tot şi viitorul nu se arată cine ştie ce luminos, nici măcar cu un Soare în peisaj.

 

„E o vorbă românească: ”Buturuga mică răstoarnă carul mare”.

Zeci de sondaje de opinie sunt lansate în media națională de parcă sunt măsurile guvernării psd-pnl la situația de criză nemaipomenită pe care o traversăm.

În niciunul dintre ele Forța Dreptei nu apare. Ca și cum Ludovic Orban nu ar exista, ca și cum zecile de filiale Forța Dreptei care se înființează în toată țara nu ar exista, ca și cum noi, cei care ne dorim altceva pentru această țară nu am exista.  Nu vă lăsați amăgiți. Forța Dreptei există și va răsturna acest car.”, a scris Emanuel Soare, pe pagina sa de Facebook.

Observăm optimismul, dar în politica din Argeş, Soare-le a cam apus!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea