„Specialiştii” din Comisia de circulaţie a Piteştiului nu vor să deblocheze traficul din cartierul Găvana

# MINUNE! Piteştenii ar putea urmări live şedinţele Comisiei de Circulaţie

Săptămâna trecută, Comisia de circulaţie a Piteştiului a dat publicităţii noile măsuri adoptate pentru traficul din municipiu. Cum era şi firesc, nemulţumirile au curs gârlă. Pentru că niciunul dintre consilierii locali care fac parte din comisie nu se pricepe la circulaţie, nici nu-i de mirare că nu pot lua decizii coerente. Să nu uităm că liberalii şi USR-iştii s-au votat între ei, deşi „mulţi dintre ei nu cunosc nici regulile elementare de circulaţie”. Şi asta a spus-o fostul poliţist Dănuţ Dinu, care deşi era consilier local la data realizării comisiei, n-a mai avut loc printre atâţia „specialişti”.

 

Un piteştean a comentat pe grupul „Piteşti, oraşul meu”, că celebra comisie de circulaţie a ignorat o propunere care ar fi fluidizat traficul în cartierul Găvana. Dincolo de comentarii, am fi curioşi să aflăm dacă aleşii din CL Piteşti care prestează în comisia de circulaţie a Piteştiului, ştiu cumva unde este cartierul Găvana.

 

„Propunerea pentru a avea două benzi la urcarea în Gavana până la strada Paltinului, prin eliminarea blocajului anormal cauzat de 10 mașini parcate pe prima bandă a fost respinsă în Comisia de circulație.”, a comentat piteşteanul.

La jumătatea lunii septembrie, acelaşi cetăţean a postat pe grup toate explicaţiile pentru care circulaţia în Găvana e un fiasco. Degeaba însă... Comisia de circulaţie are cu totul altă părere despre acest subiect. În continuare vor avea aglomeraţie în Găvana. Trăiască „specialiştii”!

MINUNE! Piteştenii ar putea urmări live şedinţele Comisiei de Circulaţie

Ca să ştie pe cine să înjure pe persoană fizică pentru măsurile aiuristice din trafic, cetăţenii ar putea urmări în timp real şedințele din cadrul Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale. Totul a pornit de la o propunere făcută de consilierul local liberal, Răzvan Șerbănoiu, care a cerut ca ședințele să fie postate, live, pe pagina de Facebook a Primăriei Piteşti. Acum rămâne de văzut dacă aleşii locali se vor compromite în halul ăsta încât să ne arate, în toată splendoarea, cum îşi bat joc de traficul din Piteşti. Doar nu sunteţi atât de naivi încât să credeţi că dacă s-a umplut Piteştiul de sensuri unice vom rezolva aglomeraţia de la orele de vârf şi nu numai.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea