Ziua femeilor PSD și PDL la Topoloveni

# Bătălia electorală s-a dus, aici, cu furculița în mână. Rezultat indecis.Trăim vremuri, din nou, glorioase. Vremuri în care bărbații se luptă pentru atenția unei femei, precum odinioară aheii se războiau cu troienii pentru frumoasa Elenă, soția lui Menelaus, regele primilor, aceasta fiind răpită însă de Paris, prințul celor din urmă.
La fel s-a întâmplat și la Topoloveni joia trecută, de 8 martie, zi în care primarul PSD Gheorghiță Boțârcă a organizat o masă de cucerire în contradictoriu cu contracandidatul de la PDL, comisarul șef al CJPC (OPC) Gabi Vasilescu. Cum primul are restaurant propriu, al doilea s-a orientat rapid către ce-a de-a doua (și ultima) unitate de cazare din zonă, și anume restaurantul primarului plutitor în ape tulburi de la Călinești, Nicolae Gavrilescu.
Femeile, toate frumoase cel puțin precum frumoasa Elenă a Troiei, mai ales anul acesta. Pentru că anul acesta clima a dat femeilor o strălucire aparte; o implicare majoră a avut-o și zodiacul pentru că, după cum se știe, am intrat în anul... ștampilei.

Vasilescu nu s-a decis încă dacă va intra în cursa electorală

Luptele de joia trecută s-au dus de zor, cu furculița și cuțitul în mână. Cam trei sute de persoane au atacat, din ambele tabere, meniurile diversificate puse la dispoziție de cei doi opozanți. La primarul Boțârcă au fost de față muncitoarele de la Francesca, membrii primăriei și ai câtorva firme din localitate. La comisarul Vasilescu au venit numeroși profesori, manageri de unități. Există și o a treia categorie de femei și soți (sau prieteni sau concubini), și anume aceia care ar fi dorit să iasă la restaurant, însă au preferat să stea acasă de frică. ”Dacă mă duc la Boțârcă, mă spune cineva lui Vasilescu. Iar dacă mă duc la Vasilescu, atunci sigur mă toarnă cineva la Boțârcă” – par a-și fi spus mulți, concluzia fiind statul... acasă.
Gabi Vasilescu, deși a organizat această manifestare cu eforturi considerabile, nu este încă sigur că va intra în cursa pentru primăria Topoloveni. Ceea ce îi face efortul meritoriu, mai ales că organizează evenimentul pe cheltuială proprie de câțiva ani.

Pe la colțuri se șoptește de o înțelegere între PSD și PDL pentru Topoloveni. Așa să fie?...

La petrecerea organizată de Vasilescu, exceptându-l pe Narcis Godeanu – candidatul PDL pe colegiul Topoloveni – a fost prezent prim-vicepreședintele Cătălin Teodorescu, prieten actual și fost șef de partid al comisarului de la CJPC. Mai marii partidului însă au cam lipsit, ceea ce vine să întărească niște șușoteli apărute acum vreo jumătate de an. Atunci, o pală de vânt neașteptată a dus vorba despre faptul că cele două super puteri politice ale județului au căzut în păcat, adică... la pace. În sensul că primarul Boțârcă a fost asigurat de un non-combat de la PDL pentru a-și recâștiga fotoliul fără emoții, în schimb acesta trebuind să nu presteze mai nimic la alegerile parlamentare, pentru a-i favoriza astfel ascensiunea lui Narcis Godeanu. Pala de vânt s-a dus imediat, însă greii PDL nu prea calcă prin Topoloveni, și nici Dorin Mărășoiu, candidatul anunțat de PSD pentru parlamentare nu prea este scos la iveală. Ei, bârfe, bârfe...    A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea