Cursuri în regim online la UPIT? Rectorul Dumitru Chirleșan: „Mai vedem”

 

Creșterea uriașă a prețurilor a dus la luarea unor măsuri drastice în unele zone din țară. Astfel, după doi ani de pandemie, timp în care cursurile s-au mutat în mediul online, revenirea studenților în sălile de clasă este afectată de o nouă problemă.

De teama facturilor uriașe, unele universități din țară au decis trecerea cursurilor exclusiv în online, pentru o anumită perioadă, în acest fel dorind să reducă consumul de curent electric și gaze naturale. De exemplu, studenții Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vor face cursuri online timp de o lună, pentru a face economie la gaz și energie electrică. O decizia similară a fost luată și la Universitatea București.

 

În schimb, la Universitatea din Pitești încă nu s-a luat o decizie definitivă. „Urmează să vedem ce lovituri vin, să vedem cum fac și alții. Sunt universități care au luat deja această decizie. Mai vedem, deocamdată nu am un răspuns. Mai lăsăm un pic să vedem, probabil la începutul lui noiembrie ne vom hotărî și noi”, a precizat rectorul Dumitru Chirleșan.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea