„Dăruiește un zâmbet, o carte”! În jur de 300 de noi volume au ajuns la Spitalul de Pediatrie Pitești

Campania „Dăruiește un zâmbet, o carte” continuă la Spitalul de Pediatrie Pitești! Aproximativ 300 de noi volume au ajuns, vinerea trecută, la spitalul de copii. Vicepreședintele Marius Nicolaescu a adus noi cărți strânse în urma donațiilor în cadrul campaniei inițiate de Consiliul Judetean Arges.

Pe lângă volume, vicepreședintele CJ Argeș a venit și cu jucării pentru micuții pacienți. Managerul Spitalului, Tudor Ionescu, și medicul urgentist Viorel Enache, care este și consilier județean, au primit donațiile al căror rol este acela de a aduce o stare de bine pentru copiii internați și pentru părinții aparținătorii.

„Am venit la Spitalul de Pediatrie cu aproximativ 300 de cărți în cadrul campaniei inițiate de Consiliul Județean Argeș „Dăruiește un zâmbet, o carte”, care a început în urmă cu doi ani. Iată că această campanie a avut un succes foarte mare. Am reușit să donăm cărți pentru bibliotecile mai multor unități școlare din județ și, desigur, avem grijă să alimentăm permanent această bibliotecă destinată copiilor care sunt internați aici. Cu această ocazie am adus și jucării, astfel încât cei care sunt pacienți aici să petreacă timpul mai ușor. Sperăm ca această campanie să continue și reamintesc faptul că cei care doresc pot dona cărți la centrele de donare de la cele două magazine Auchan din Pitești. Le mulțumim tuturor celor care au donat cărțile și sperăm să revenim cât mai repede cu alte volume, a subliniat vicepreședintele CJ Argeș Marius Nicolaescu.

Începută în urmă cu doi ani cu scopul de a înființa o bibliotecă în cadrul Spitalului de Pediatrie, campania s-a extins, astfel că volumele donate de-a lungul timpului au ajuns nu numai la Pediatrie, ci și în alte școli din mediul rural, instituții și centre cu persoane instituționalizate.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea