APP Argeș - inaugurare de sediu cu peripeții! Codrin Ștefănescu, blocat în lift la Pitești

# „Eu nu sunt Dragnea să impun de la centru că îmi dă Coldea listă”, a precizat secretarul general APP

Sediul organizației județene al Alianței Pentru Patrie Argeș a fost inaugurat, săptămâna trecută, cu peripeții. Codrin Ștefănescu, secretarul general APP, deputatul Francisc Tobă și Daniel Manole, coordonatorul organizației APP Argeș au rămas blocați în liftul clădirii unde își are sediu organizația. A fost un moment hilar, liftul urcând doar aproximativ un metru apoi blocându-se brusc.

A fost agitație mare! Codrin Ștefănescu a cerut, în mod imperativ, ca situația să se rezolve cât mai repede. Așa s-a și întâmplat, problema fiind rezolvată în aproximativ 10 minute. Situația a fost tratată cu mult haz, Ștefănescu susținând că nu i s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Pentru trecerea timpului s-a făcut și un selfie!

 

La revenirea pe pământ, Mariana Vârgă, vicepreședinte APP și fost președinte al Tribunalului Argeș, făcând haz de necaz, a susținut că s-a dorit ca fostul deputat Codrin Ștefănescu să rămână mai mult timp în județ.

 

Codrin Ștefănescu: „Eu nu sunt Dragnea să impun de la centru că îmi dă Coldea listă”

După remedierea situației a avut loc o conferință de presă în care s-a prezentat noua conducere a APP Argeș, organizație care va fi coordonată de președintele Daniel Manole.

„Eu de la centru nu o să fac lista de la Argeș. E datoria lui Daniel și a echipei de aici. Viitorii candidați  la Primăria Pitești, la Consiliul Județean trebuie să fie argeșeni, trecuți prin toată această mizerie, de trei ani de suferințe. Oamenii trebuie să schimbe ceva în momentul în care ajung în aceste funcții, să radă tot răul și toate bubele, noroaiele și mucegaiurile... La fel, lista de parlamentari se face în Argeș. Eu nu sunt Dragnea să impun de la centru că îmi dă Coldea listă! Este ceea ce propuneți voi aici!”, a declarat Codrin Ștefănescu.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea