Se caută medici stomatologi în Argeș. Salariul net este, în medie, de 2.000 – 3.000 de euro

Deficitul de medici la nivel naţional se agravează, în urma pandemiei de COVID-19, indiferent de specializare. Așa se întâmplă și în cazul medicului stomatolog, cele mai multe anunțuri de angajare, de pe platforma BestJobs, fiind disponibile atât în Bucureşti, cât şi în Vâlcea, Cluj, Prahova şi Argeş. Un medic stomatolog are un salariu care variază, în medie, între 2.000 şi 3.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online.

„Pandemia de COVID-19 a accentuat deficitul de medici la nivel naţional, indiferent de specializare. Pentru rolul de medic stomatolog în cadrul unei clinici, este necesară, pe lângă diploma în medicină dentară, şi experienţa anterioară ca medic stomatolog. Salariul net pe care îl poate accesa o persoană pentru această poziţie este, în medie, de 2.000 – 3.000 de euro şi în prezent sunt multe poziţii deschise atât în Bucureşti, cât şi în Vâlcea, Cluj, Prahova şi Argeş”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs pentru zf.ro.

Pentru această poziţie, de regulă, candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai Facultăţii de Medicină Dentară, să aibă experienţă pe poziţia de de medic stomatolog, să aibă cunoştinţe medicale şi în realizarea procedurilor medicale stomatologice. Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, training de specialitate, disconturi, abonament servicii medicale şi stomatologice, tichete de masă. În prezent, 139 de posturi vacante pentru poziţia de medic stomatolog sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe sunt în Bucureşti, Vâlcea, Cluj, Prahova şi Argeş.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea