Macadamul brașovean, punctul final pentru sezonul 2022 de raliuri

De-a lungul existenței sale de peste jumătate de secol, Raliul Brașovului a oferit o alternanță deosebită a drumurilor de asfalt și de macadam numeroaselor echipaje prezente, în cadrul  îndrăgitului eveniment automobilistic de la poalele Tâmpei. În perioada 27-29 octombrie, are loc  ediția 51 a celui mai longeviv raliu românesc. Raliul Brașovului marchează, astfel, și finalul sezonului de raliuri în România. Pentru această ediție, organizatorul brașovean a decis să readucă în program drumurile forestiere din jurul Brașovului, macadamul fiind prezent pentru ultima oară la ediția din 2019.

De asemenea, la Brașov vor reveni și două echipaje ale DTO Rally Team, după ce la Raliul Clujului echipa argeșeană a absentat. Vor lua parte la start Cristi Dolofan/Traian Pavel și Bogdan Năstase/ Delia Năstase.

Pe parcursul celor două zile de concurs, de pe harta TESS Rally Brașov 51 nu vor lipsi celebrele probe „Valea Azugii” (PS Săcele), „Limbășel” (PS Azuga), „Glejerie” (PS Bran), acestora alăturându-se în acest sezon și „Valea Râșnoavei” (PS Pârâul Rece), informează organizatorii. Pe aceeași hartă și totodată, în programul evenimentului revine și mult apreciata și așteptata probă specială spectacol desfășurată în centrul istoric al orașului, aceasta regăsindu-se sub numele de „Brașov Rally Show”. Din locațiile raliului nu va lipsi nici istorica Piață a Sfatului – gazda pentru Startul Festiv, parcul închis dar și pentru Festivitatea de Premiere a câștigătorilor.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea