După alegerile din vară, Florin Frătică dorește să mențină aceeași echipă în Bradu

Florin Frătică, primarul comunei Bradu ne-a dat câteva lămuriri legate de Alianţa pentru Argeş şi Muscel. Vineri seara, în jurul orei 22, acesta era partid, şi cu mânecile suflecate muncea alături de colegii săi pentru a definitiva ultimele detalii legate de alianţă.  Ce înseamnă alianţa, de ce s-a simţit nevoia unei alianţe, dar şi cum îl va trata pe Dan Stroe în lupta electorală de la Bradu au fost întrebările la care Florin Frătică a răspuns în miez de noapte.
# De ce s-a ajuns la concluzia că trebuie făcută o alianţă pentru judeţ?
- Argeşul are un specific aparte şi a fost dominat în ultimii 20 de ani de PSD. Eu cred că PSD şi-a spus cuvântul, a făcut tot ce se putea face şi s-a plafonat. Judeţul are nevoie de sânge proaspăt, de idei noi, de proiecte noi care să corespundă realităţii geo-politice judeţene. Vreau să vă spun că Argeşul are un potenţial turistic mult mai mare decât Valea Prahovei, dar datorită unor interese personale ale unor conducători judeţeni, nu a fost exploatat.
# Oamenii sunt nemulţumiţi, măsurile luate au fost dure. De ce credeţi că această alianţă îi va convinge că este mai bună decât actuala guvernare?
- Şi eu sunt nemulţumit şi nu ştiu vreun cetăţean care ar fi mulţumit dacă i s-ar tăia din venituri, dar când trebuie să gândeşti pentru bunăstarea unei naţiuni, lucrurile sunt diferite. Există oameni în România care trăiesc foarte bine şi care au înţeles să contribuie pentru ameliorarea situaţiilor generate de măsurile de austeritate ale unor categorii sociale.
# Care sunt beneficiile acestei alianţe?
- Am constatat că datorită concurenţei politice din judeţul Argeş, anumite decizii, care deşi au fost în beneficiul populaţiei au fost anulate sau întârziate datorită unor majorităţi care nu a făcut altceva decât să ia decizii politice, fără a se gândi la interesul cetăţeanului.
# Cine poate intra în alianţă?
- Această alianţă se vrea a fi o asociaţie între oamenii politici şi societatea civilă până în profunzimea ei, pentru a diminua erfectul nociv al dominaţiei PSD, dominaţie care a făcut mai mult rău decât bine în ultima perioadă, o alianţă care vrea să schimbe faţa judeţului.
# La Bradu cum este văzută această alianţă? Ce oameni aţi cooptat?
- În localitatea Bradu, dacă vreţi să discutăm punctual, pot să vă spun că am avut cel mai bun consiliu din ultimii 20 de ani. Interesul public şi armonia au fost puncte cheie care au caracterizat această guvernare, 2008-2012. Personal am lansat oferta penrtu toţi consilierii de a face parte din viitoarea echipă, echipă care îşi doreşte să continue proiectele începute şi să satisfacă într-o mare parte doleanţele cetăţenilor.
# Dan Stroe a anunţat că va candida din partea USL. Ce veţi face în continuare, încercaţi să îl luaţi în echipa dumneavoastră sauîncercaţi să îl bateţi în campanie?
- Alianţa este deschisă, şi sincer mi-ar plăcea ca toată echipa cu care am condus această localitate să se menţină. Dacă vorbim de colegul meu, Dan Stroe, cred că ne-am înţeles foarte bine în ultimii 3 ani, atât cu el cât şi cu consilierii PSD, iar toate deciziile au fost pentru interesul brădenilor. Sincer, nu îl înţeleg ce are să-mi reproşeze mie sau colegilor, atâta timp cât el a fost de acord cu tot ce am făcut, am făcut împreună. Dacă va continua să denigreze echipa lângă care a lucrat, sistemul imunitar al echipei îl va elimina. Dan Stroe versus echipă este egal cu lupta unui şoricel cu un elefant!

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea