„Drumul Luminii” - un nou film la Planetariul Muzeului Județean

Muzeul Județean Argeș a venit, pe sfârșit de an, cu o surpriză pentru numeroșii vizitatori ai Planetariului. Este vorba despre achiziționarea unui nou film. „Drumul luminii” este o producție 2022 și prezintă povestea celei mai importante descoperiri a omenirii. Săptămâna trecută, la premieră, au fost prezenți și vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, și managerul Muzeului, Cornel Popescu. Vă reamintim că la Planetariul Muzeului Județean Argeș spectatorii se pot bucura de calitatea celui mai modern sistem de proiecție 4K din țară. De asemenea, în cadrul Muzeului funcționează și un club al pasionaților de astronomie.

„Încheiem activitatea anul acesta la Muzeul Județean printr-o achiziție mult așteptată pentru copii - un nou film pentru Planetariu, care rămâne o sursă continuă pentru a atrage elevi și copii din toată țara nu doar din județ. Planetariul este, în acest moment, piesa noastră de rezistență, ținând cont că avem Galeria de Artă, sediul vechi al Muzeului și Cetatea Poenari închise pentru reabilitare. Este un efort destul de consistent al conducerii Muzeului Județean Argeș, care a reușit să achiziționeze filmul „Drumul Luminii” din venituri proprii. Am venit la premieră și am văzut că are deja priză la public, motiv pentru care ne-am propus ca anul viitor să facem mai multe achiziții de filme în speranța că vom avea cât mai mulți spectatori care să vină la Planetariu” - Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

 

Planetariul de la Pitești are cel mai modern sistem de proiecție 4K din România

„Muzeul Județean Argeș, cu sprijinul Consiliului Județean, vine în întâmpinarea publicului spectator și prezentăm acum un film recent achiziționat. După cum bine știți, avem la Planetariul de la Pitești cel mai modern sistem de proiecție 4K din România. Mă bucur că reușim ca an de an să achiziționăm filme noi pentru publicul spectator din Argeș și din toată țara pentru că avem în ultima perioadă rezervări făcute de vizitatori din aproape toată țara. Îi așteptăm pe toți cu mare drag să se programeze pentru o vizită la Planetariu. În egală măsură, am pus bazele și unui club de astronomie, „Orion”, care își desfășoară activitatea în cadrul instituției noastre. Pregătim și alte surprize pentru următoarea perioadă și vom avea și alte noi achiziții de filme” - Cornel Popescu, manager Muzeul Județean Argeș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea