Din 19 decembrie, se mută Policlinica Spitalului de Pediatrie Pitești

Atenție, argeșeni! Ambulatoriul Spitalului de Pediatrie Pitești intră în proces de modernizare. Din acest motiv va fi imposibilă derularea activității în cabinetele actuale. Astfel, s-a luat decizia ca o parte dintre ele să fie păstrate în clădirea Spitalului de Pediatrie, dar în spații diferite, în timp ce alte specialități vor fi mutate în clădirea unde a funcționat până recent Centrul de Vaccinare, care este situată pe Bulevardul Eroilor, lângă Poliția Locală Pitești și Inspectoratul Școlar Județean.

„De luni, 19 decembrie, se mută Policlinica Spitalului de Pediatrie Pitești. Pediatria, Chirurgia, Ortopedia, Neurologia rămân în cadrul spitalului, dar în alte locații, iar Dermatologia, ORL-ul, Oftalmologia și Stomatologia se mută la fostul Centru de Vaccinare, vizavi de spital”, ne-a precizat dr. Tudor Ionescu (foto), managerul Spitalului de Pediatrie Pitești.

Urmează ca în perioada următoare să se predea către constructor amplasamentul pentru proiectul „Extinderea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Pediatrie Pitești”, un proiect cu fonduri europene al Consiliului Județean Argeș.

„Trebuie să predăm amplasamentul pentru începerea lucrărilor la reabilitarea ambulatoriului. Este vorba despre o investiție prin fonduri europene, realizată prin Consiliul Județean Argeș. Ea include reabilitare, modernizare și dotare.  (...) Termenul de execuție este de un an, până la 31 decembrie 2023”, a mai precizat managerul Tudor Ionescu.

Timp de un an, pacienții vor fi primiți la consultații într-un alt corp de clădire, situat lângă Poliția Locală Pitești. „Vom funcționa mai greoi, dar trebuie să facem și sacrificii. Mai greu o să fie cu pacienții, dar nu e distanța mare. Primăria Pitești ne-a pus la dispoziție spațiul pentru un an. În noua locație vom avea condiții optime”, a mai adăugat dr. Tudor Ionescu.

Proiectul de modernizare și dotare a Ambulatoriului Integrat al Spitalului de Pediatrie Pitești a fost câștigat de o asociere de firme: RO Construct Center SRL (lider), Vectrum Solutions SRL, Modvest Construct 2000 SRL. Valoarea totală a contractului este de 10.044.804 lei, fără TVA.

Amintim că la Spitalul de Pediatrie Pitești mai este în derulare un proiect prin fonduri europene, cel de „Extindere, modernizare și dotare spații Urgență”.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea