Senatorul Mircea Andrei este mulţumit că îl are contracandidat pe Nicolescu

# Mircea Andrei: ”Nu cred că cetăţeanul este foarte mulţumit că bugetul CJ Argeş este pus la dispoziţia familiei. Nicolescu”Conferinţa de presă de săptămâna trecută de la PDL a fost susţinută de Mircea Andrei. Acesta a spus care sunt obiectivele principale ale Alianţei pentru Argeş şi Muscel, şi-a spus punctul de vedere vis-a-vis de plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL şi a comentat decizia Curţii de Apel în procesul lui Constantin Nicolescu cu ANI.

Mircea Andrei: „...Am furat, deci nu sunt vinovat?”

Mircea Andrei a comentat decizia de la Curtea de Apel Târgu Mureş în procesul ANI versus Nicolescu, decizie care, spre mirarea presei, este pe placul domniei sale. „O decizie surprinzătoare a instanţei de la Târgu Mureş, care pe mine mă mulţumeşte. Am spus de la început că-l prefer contracandidat pe Nicolescu”, spune senatorul Andrei. Acesta este convins că cetăţeanul va sancţiona fapta lui Constantin Nicolescu la votul din 10 iunie, întrucât nu crede că vreun argeşean este de acord ca, cu banii din bugetul Consiliului Judeţean să se alimenteze firmele lui Nicolescu şi ale soţiei sale. „Cine manevrează instanţele? A fost arestat şi apoi eliberat, acum a câştigat acest proces în care niciodată nu s-a spus că aceste contracte nu există. Ce facem? Mergem pe principiul „Am furat, deci nu sunt vinovat”? Nu cred că cetăţeanul este foarte mulţumit că bugetul CJ Argeş este pus la dispoziţia familiei Nicolescu. Dacă argeşenii consideră ă trebuie pus un preşedinte care ia banii din investiţii şi îi dă familiei lui, atunci ne vom supune deciziei lor”, a încheiat Mircea Andrei acest subiect. Referitor la angajaţii CJ, senatorul le-a transmis că pot sta liniştiţi cei care muncesc şi nu sunt angajaţi pe pile, pentru că acesta nu îi va da afară dacă va ajunge preşedintele CJ, ba chiar mai mult, îi va sprijini împotriva celor care i-au călărit până acum.

Frunzăverde este o pierdere pentru partid, dar PDL nu stă într-un om

Deşi plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL a stârnit foarte multe discuţii, Mircea Andrei susţine că PDL nu stă într-un om ci în echipă şi nu vede cum s-ar putea face cnstrucţia de dreapta alături de PSD: „Nu văd cum se poate face o construcţie de dreapta cu o formaţiune care propune un prim ministru de stânga. PNL va dispărea înghiţit de PSD. E o capcană pe care PSD a întins-o PNL-ului”. PDL Argeş nu va fi afectat de plecarea lui Frunzăverde, şi niciun alt judeţ din ţară în afară de Caraş-Severin, susţine senatorul.

Alianţa pentru Argeş şi Muscel este o platformă de interes pentru Argeş

În Alianţa pentru Argeş şi Muscel poate intra orice om care nu este membru de partid, şi nici nu trebuie să devină membru al vreunui partid dintre cele care au fost iniţiatoarele acestei alianţe. „Vrem ca această alianţă să fie o platformă de interes pentru Argeş, platformă prin care să reuşim să realizăm mai multe obiective economice importante pentru județ. Dacă vom câştiga alegerile aş prefera postul de ministru al Turismului”, post care, din spusele senatorului Andrei ar ajuta foarte mult Argeşul. Dacă se reuşeşte dezvoltrea turimului în judeţul nostru, bugetul Consiliului Judeţean Argeş dar şi al primăriilor din zona montană ar creşte foarte mult.
Ca şi obiective primordiale ale Alianţei pentru Argeş şi Muscel, Mircea Andrei a enumerat DN 73 (Piteşti-Câmpulung-Braşov), DN 65 A (Costeşti-Teleorman) şi Piteşti-Drăgăşani. Nici autostrada Piteşti-Sibiu nu a fost uitată, şi în acest moment se reface SF-ul. „Este un segment dificil, şi întrucât am intrat în negociere cu Uniunea Europeană pentru finanţarea acestei autostrăzi, este necesară refacerea SF-ului şi apoi urmează licitaţia”, încheie Mircea Andrei. L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea