A fost semnat contractul de proiectare pentru podul de la Poiana Lacului!

La 9 ani de când inundațiile au distrus podul de la Poiana Lacului, s-a făcut un pas important pentru refacerea lucrării. Săptămâna trecută, s-a semnat contractul de proiectare (P.A.C + P.T.E) pentru Podul de la Poiana Lacului de pe DN67B, km 75+800. De asemenea, s-a constituit garanția de bună execuție și se așteaptă emiterea ordinului de începere pentru această fază. De la emiterea ordinului de începere, proiectarea trebuie să dureze maximum două luni, după care se va cere finanțarea lucrării și se va scoate la licitație execuția. Podul, care se află în administrarea CNAIR, a fost distrus de inundațiile din 2014 și circulația se desfășoară pe un pod improvizat.

 

„Știu foarte bine situația de la Poiana Lacului, era necesară această investiție. Este în principal meritul lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, care s-a dovedit, încă o dată, deschis la solicitările noastre. De altfel, de când Sorin Grindeanu este ministru, putem spune că avem parte de cele mai ample investiții în infrastructura pe drumuri naționale în județul Argeș, lucru care nu poate decât să ne bucure.

 

Cu atât mai mult cu cât aceste investiții vin în completarea eforturilor pe care Consiliul județean Argeș le depune pentru a moderniza drumurile județene și, prin sprijinirea primăriilor, pentru modernizarea drumurilor comunale”, a precizat Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș.

Semnarea contractului de proiectare pentru podul de la Poiana Lacului a fost posibilă acum pentru că, după lungi procese, s-a reușit, la finalul anului trecut, rezilierea, ca urmare a unei decizii definitive a instanței, a fostului contract în care firma câștigătoare nu și-a respectat angajamentele.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea